- 1 adet kereviz
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 tatlı kş. tozşeker
- 1 su brd portakal suyu
- 1/2 limonun suyu
- Tuz
Yapılışı:
- Kerevizler doğranır.
- Soğan ve havuç doğranır. Soğan kavrulur, üzerine havuç atılır ve beraber kavrulur.
- Kereviz katılıp tozşeker, portakal ve limon suyu, tuz eklenir. Kerevizin yaprakları da katılabilir. Su kerevizlerin üzerini geçmeli, geçmezse içme suyu eklenebilir.
- Kerevizler yumuşayana kadar pişirilir.
NOT: Tarifi ve fotoğrafı yollayan ablişime teşekkür ederiim. Minnacık bir bebişleyken bile çeşit çeşit yemek yapabilmesine şaşıyorum. Maşallah diyelim. Çoook öptüm onuu....
2 yorum:
Merhaba Aybikcim ablanin ellerine sağlık pek bi leziz sağlıklı bişi görünüyor:)
Evet bu seferki sağlıklı, az kalorili :)
Yorum Gönder