4 Şubat 2010 Perşembe

Zeytinyağlı Kereviz

Malzemeler:
  • 1 adet kereviz
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 tatlı kş. tozşeker
  • 1 su brd portakal suyu
  • 1/2 limonun suyu
  • Tuz

Yapılışı:

  1. Kerevizler doğranır.
  2. Soğan ve havuç doğranır. Soğan kavrulur, üzerine havuç atılır ve beraber kavrulur.
  3. Kereviz katılıp tozşeker, portakal ve limon suyu, tuz eklenir. Kerevizin yaprakları da katılabilir. Su kerevizlerin üzerini geçmeli, geçmezse içme suyu eklenebilir.
  4. Kerevizler yumuşayana kadar pişirilir.

NOT: Tarifi ve fotoğrafı yollayan ablişime teşekkür ederiim. Minnacık bir bebişleyken bile çeşit çeşit yemek yapabilmesine şaşıyorum. Maşallah diyelim. Çoook öptüm onuu....



2 yorum:

Fatma Betül dedi ki...

Merhaba Aybikcim ablanin ellerine sağlık pek bi leziz sağlıklı bişi görünüyor:)

Aybike dedi ki...

Evet bu seferki sağlıklı, az kalorili :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails