9 Ocak 2009 Cuma

Pilav Üstü Kavurma

Akşama ne pişirsek diye düşünürken oğluşumun kurbanı geldi aklıma. Dolapta etler bekleşip duruyor, en iyisi bir kavurma yapalım dedik. Tarifi çok basit madde madde yazmayacağım. Teflon tencereye bir miktar sızma zeytinyağı konulur, üzerine kuşbaşı doğranmış etler atılır. Suyunu salıp tekrar çekene kadar pişrilir. Suyunu çekince tuzu atılır ve biraz daha kavrulur. Son olarak da dağ kekiği katılıp lezzetlendirilir. Pilavı da tereyağlı yapınca tadına doyum olmaz. Üstelik pişmesi de yarım saati bulmuyor. Afiyet olsun...

3 yorum:

Fatma Betül dedi ki...

Amanınnn Aybike sahalarda :) Ellerine sağlık canımcım afiyet olsun:)

Aybike ŞİMŞEK dedi ki...

Teşekkürler canımcım..

TAZE NANE dedi ki...

Oh harika görünüyor.
Ellerinize sağlık.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails