18 Ağustos 2010 Çarşamba

Renkli Patates Püresi

Derin bir kabın alt kısmına patates püresi (haşlanmış patates, rendelenmiş kaşar peyniri, tereyağ ve tuz) konulur. Üzerine de rondodan geçirilmiş kırmızı lahana, limon suyu, zeytinyağı ve tuz ile karıştırılmış haşlanmış patates eklenir. Ters çevrilerek servis edilir. Kırmızı lahananın acısını sevmiyorsanız rendelediğiniz havuçları kızartıp, biraz maydanoz ve haşlanmış patates ile karıştırabilir ve bu karışımı kullanabilirsiniz. Afiyet olsun...

3 yorum:

anneanneninemekleri dedi ki...

Değişik bir sunum,ellerine sağlık.Eminim çok da lezzetlidir.

FERZAN dedi ki...

harika bir görüntü ellerine sağlık çok güzel görünüyor,sevgiler...http://egelininmutfagi.blogspot.com/

zeliha (umutsepeti) dedi ki...

Şahane olmuş,çok şık ve özenle hazırlanmış.Çay saatlerinde ikram edilebilir.Yemeklerin yanın da da hiç fena olmıyacak gibi.emeğine sağlık..Afiyet olsun.sevgiler:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails