9 Ocak 2010 Cumartesi

Sütlü İrmik Tatlısı

Malzemeler:
  • 4 su brd. süt
  • 2 su brd. tozşeker
  • 150 gr tereyağı
  • 9 kahve fincanı irmik

Yapılışı:

  1. Süt ve şeker karıştırılıp kaynatılır ve ılımaya bırakılır
  2. Terayağı ile irmik kavrulur ve rengi değişince sütlü karışım bu karışıma eklenir.
  3. Üzerine çikolata rendesi veya fıstık ile servis yapılır.

4 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Güzel görünüyor.Ellerinize sağlık...

Aybike dedi ki...

Teşekkürler...

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Selamlar canım, irmiğin her türlü tadını çok severim, ellerine sağlık, vakit buldkça yaptıklarına emeklerine bakıcam, sevgiler, güzel bir hafta sonu diliyorum.

Aybike dedi ki...

Teşekkürler canım. Sevgiler..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails