
Malzemeler:
- 1/2 kg hamsi
- 1 adet domates
- 1 adet kuru soğan
- 10 dal maydanoz
- 1 çy brd zeytinyağı
- 1 ym kş salça
- tuz
Yapılışı:
- Hamsiler temizlenir.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serilir veya fırın tepsisi yağlanır ve hamsiler dizilir.
- Üzerine yuvarlak doğranmış soğanlar ve domatesler dizilir. Maydanoz serpiştirilir. Tuz atılır.
- Salça bir kase suda ezilir ve üzerlerinde gezdirilir.
- Son olarak da zeytinyağı hepsinin üzerinde gezdirilir.
- 200 derece fırında pişirilir.
2 yorum:
İnci : Süper görünüyor hemde kolay yapılışı fırında olunca hafifte olmuş. Afiyet olsun canımmm
Sağol şekercim benim...
Yorum Gönder